50.000 Ft feletti rendelés esetén a normál házhoz szállítás INGYENES!    

+36 1 250-1785

webshop@imaginelovas.hu

HDR 2006 IGP nyereg
HDR 2006 IGP nyereg
195 000 Ft

HDR 2006 IGP nyereg

Fedezze fel az ideális választást mindazoknak, akik a lovaglás izgalmas világába lépnek, vagy már évek óta hódolnak a lovas művészetnek! Az univerzális lovagló nyeregünk egyedülálló tervezéssel és kiváló minőségű anyagokkal készült, hogy megfeleljen a kezdők és a hobbi lovasok igényeinek egyaránt. Legyen szó ugrásról, díjlovaglásról vagy kellemes tereplovaglásról, ez a nyereg mindig kiváló teljesítményt nyújt.


 

 Megrendelésedet bankkártyával, előre utalással vagy utánvéttel is fizetheted. 

 Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett a normál házhoz szállítással, Magyarország egész területén.

 Ha sürgős, megrendelésedet expressz szállítással is kérheted.

 Csomagodat személyesen is átveheted budapesti szaküzletünkben. 

 Az online megjelenített készlet első sorban tájékoztató jellegű, a készletadatok 25 percenként kerülnek frissítésre.

Színárnyalat
fekete
Imagine cikkszám
058060175_u
Márka
Henry De Rivel
Nyereg méret
17,5 Inch.
Várható expressz szállítás
2024.05.07
Várható normál szállítás
2024.05.09
Raktáron   (1 db)
195 000 Ft
Részletek

Főbb Jellemzők:

  1. Univerzális Kialakítás: Ez a lovagló nyereg kiemelkedően sokoldalú, így bármilyen lovaglási stílushoz és célhoz ideális. Kezdők és tapasztaltabb lovasok is megtalálják benne azt a biztos és kényelmes tartást, amire szükségük van.

  2. Kényelem és Stabilitás: A nyereg ergonomikus kialakításával és párnázott ülőfelületével hosszabb lovaglások során is kényelmes marad. Az optimalizált tartás és a kiváló egyensúlyérzék növeli a lovas és a ló közötti harmóniát.

  3. Teljesítmény a Különböző Lovaglási Stílusokhoz: Ugrás, díjlovaglás vagy tereplovaglás – bármelyikhez is válassza ezt a nyerget, a kiváló kialakítás és anyagminőség révén mindig stabil és biztonságos élményben lesz része.

  4. Tartósság és Minőség: A lovagló nyereg kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a napi használat során keletkező terhelésnek. Ezáltal hosszú éveken át szolgálja majd hűségesen a lovasait.

  5. Könnyű Kezelhetőség: Az egyszerű állítási lehetőségek és az egyedi rögzítő rendszer segítségével könnyedén alkalmazkodhat a ló és a lovas igényeihez.

Fontos Megjegyzés: A lovagló nyereg vásárlásakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogyasztót nem illeti meg a 14 napos elállási garancia. Az alaposan kidolgozott termékleírásunk és a nyereg sokoldalúsága miatt bízunk abban, hogy minden lovas elégedett lesz választásával.


Adatok
Színcsoport
fekete
Hasonló termékek